Over Squiz

Portret van Elizabeth, oprichter van Squiz

Als verloskundige en moeder-van-vijf weet Elizabeth alles van baby's! Geboren in de Verenigde Staten en later geemigreerd naar Frankrijk heeft Elizabeth altijd met kinderen en moeders gewerkt. In 2008 stichtte Elizabeth de vrouwenvereniging Bursa International Women's Association (www.biwabursa.org) op met als doel om samen Turkse en buitenlandse vrouwen samen te brengen in educatieve en charitatieve projecten.

Elizabeth ontdekte herbruikbare knijpzakjes tijdens haar reizen in de VS en was meteen overtuigd van de noodzaak voor dit soort product in Europa: Squiz was geboren!

Commitment voor het milieu

Herbruikbaar: elke set van 3 Squiz knijpzakjes houdt 150 wegwerp zakjes uit stortplaatsen.

Niet-toxisch: gemaakt van plastic, gegarandeerd vrij van BPA, Phthalates en PVC.

Gemaakt in Europa: Squiz wordt gemaakt in Zwitserland en verpakt in Frankrijk van materialen die gemaakt zijn in Frankrijk, Italië en Duitsland. Ecologisch en ethisch.

Carbon footprint: Squiz minimaliseert zoveel mogelijk de impact op het milieu. De Squiz producten worden hierdoor zo dicht mogelijk bij het uiteindelijke verkooppunt gemaakt en verpakt waardoor onnodig vervoer van materialen wordt voorkomen.

Verpakkingsmateriaal: de zakjes worden verpakt in een herbruikbare zak die volledig in Frankrijk wordt gemaakt van een recyclebare polypropyleenfilm, een ecologisch alternatief voor PVC.

Verpakkingslocatie: elke verpakking van 3 zakjes is verpakt in Frankrijk in een "Etablissement et Dienst d'Aide par le Travail", een organisatie die gehandicapten en kansarmen helpt in het professionele leven via werkervaring.


Copyright 2018 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious